Isi ihe nke nhọrọ tray rọba na nchekwa oyi na ọnọdụ okpomọkụ dị ala

N'ozuzu, pallets plastik na-ekere òkè n'ịkwado ngwaahịa n'oge a na-ebufe ngwongwo, na mgbakwunye na a ga-eji ya na njem njem kwa ụbọchị, mgbe ụfọdụ, a na-ejikwa ya na nchekwa oyi na obere okpomọkụ.Otú ọ dị, mgbe anyị na-eji pallets na gburugburu ebe dị otú ahụ, arụmọrụ ha ga-agbanwe nke ukwuu ma e jiri ya tụnyere iji ya na ụlọ okpomọkụ, na nlekọta ọrụ mgbe ị na-eji ha na-adịkwa iche na nke a na-emekarị.
Mgbe anyị na-eji pallets na nchekwa oyi, ọ nwere ike ịbụ n'ihi na okpomọkụ dị ala na elu dị mfe na oyi ma ọ bụ ice, nke ga-eme ka pallets na-amị amị.Ya mere, kpachara anya n'oge eji.Ọ bụrụ na ọ ga-ekwe omume, ọ ka mma ịrụ ọrụ dị mma nke mgbochi nkwụsị na nkwụsịtụ iji zere ihe mberede na-akpata ọnwụ na-enweghị isi.

N'okwu a, aro anyị bụ:
1.Pure raw material pallets ga-abụ nhọrọ kacha mma.
A na-ejikarị akụrụngwa dị ọcha na ihe emegharịrị emegharị pallets plastik.Ọtụtụ n'ime pallets dị n'ahịa bụ ihe agwakọta, a na-ejikarị pallets ndị dị otú ahụ eme ihe na ụlọ okpomọkụ n'enweghị nsogbu.
Otú ọ dị, ọ bụrụ na a na-eji pallet eme ihe na-ekpo ọkụ, ọ ga-agbaji.Ọ dị mfe ịgbawa na imebi n'oge ntụgharị na njem njem, na-ebelata ndụ nke pallet n'onwe ya ma si otú a na-amụba ọnụ ahịa ịzụta nke ụlọ ọrụ ahụ.
Pallets akụrụngwa dị ọcha na-agbanwe ma na-eguzogide obere okpomọkụ, n'ozuzu ha nwere ike idi ihe dịka -30 ℃.Ya mere, ọ bụrụ na a ga-eji pallets na nchekwa oyi, anyị na-atụ aro na ọ kacha mma iji pallets dị ọcha.
Tụkwasị na nke ahụ, na ọnọdụ okpomọkụ dị ala, a na-atụ aro ka ị jiri pallets plastik mee ihe ọhụrụ PE.obere okpomọkụ na-eguzogide ihe PE dị mma karịa ihe PP, na ịrụ ọrụ nke ihe ọhụrụ dị mma karịa ihe ochie na obere okpomọkụ.
onyonyo1
2.Ọ na-atụ aro ka ịgbakwunye ihe mgbakwunye na-eguzogide okpomọkụ dị ala na pallets plastik eji na nchekwa oyi
Ebe ọ bụ na pallets plastik na nchekwa oyi kwesịrị ịdị na-eguzogide oyi na ntu oyi karịa pallets nkịtị, a ga-agbakwunye ụfọdụ ihe mgbakwunye, dị ka antifreeze na plasticizer, nke nwere ike ịgbatị ndụ ọrụ pallets na nchekwa oyi na-enweghị ịba ụba nke pallets n'onwe ha. .

Ụdị 3.akwadoro nke pallets plastik maka nchekwa oyi
The plastic pallets eji na oyi nchekwa na-emekarị dakọtara na ntuziaka hydraulic forklifts, na-adịkarịghị na-eji n'ibu forklifts, n'ihi ya, ha na-ejikarị pallet nke atọ na-agba ọsọ usoro, dị ka Flat three runners, Grid three runners, with size of 1300*1100*150mm .
onyonyo3
Ndị a bụ isi ihe ole na ole iji kparịta iji pallets plastik na nchekwa oyi maka ntụaka gị.N'ezie, ọ bụghị naanị pallets, kamakwa ihe nchekwa ndị ọzọ na ngwa ngwa na-arụ ọrụ na nchekwa oyi na arụmọrụ dị iche iche karịa ka ọ dị na mbụ.
onyonyo4


Oge nzipu: Jun-26-2023